Opći uvjeti – Planet Art

OPĆI UVJETI

Korištenjem ovih internetskih stranica Krajnji korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s ovim Općim uvjetima.

Prodavatelj je KAZALIŠTE PLANET ART, Vlaška 70A, 10000 Zagreb i na ovim internetskim stranicama prodaje isključivo ulaznice za on-line kazalište uživo (ulaznice za livestream kazališnih predstava). Krajni korisnik je posjetitelj ovih stranica, a Kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem opće uplatnice / virmana, internet bankarstva, PayPal Payment Gatewaya ili kreditnom karticom.

Vlasnik registrirane domene planet-art.hr je PLANET ART.

POSTUPAK KUPOVINE

Nakon što napravite narudžbu uz odabir opcije plaćanja ‘Uplata na račun’ na našoj stranici live.planet-art.hr dobit ćete potvrdu o narudžbi na svoju e-mail adresu sa svim potrebnim uputama za dovršenje postupka kupovine.
Nakon što dovršite narudžbu uplatom sredstava na naš račun, postupak kupovine završava nakon verifikacije Vaše uplate, a potom na Vašu e-mail adresu stižu račun i poveznica za livestream kazališne predstave za koju ste kupili ulaznicu.

REGISTRACIJA I NEWSLETTER

Prilikom registracije svaki korisnik ima mogućnost prijave na naš newsletter (uskoro).
Ako niste registrirani korisnik odnosno kupac, a ipak želite primati naše obavijesti, možete se prijaviti na newsletter putem www.planet-art.hr.

PRIMJEDBE I PRIGOVORI

Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina na adresi live.planet-art.hr (KAZALIŠTE PLANET ART) omogućuje vam da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na email adresu ulaznice@planet-art.hr.

Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 14 dana.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA

KAZALIŠTE PLANET ART se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici KAZALIŠTE PLANET ART i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA

Regulativom EU od 15.2.2016. diljem cijele Europske unije sporove vezane uz online kupnju moguće je riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.

To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti putem gornje poveznice.

Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA

Naša internet stranica koristi se kolačićima (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i spremanje podataka o vašim narudžbama. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo da ih onemogućite kako se kolačići s ove web stranice ne bi mogli poslati na vaš uređaj.

INFORMACIJE O UMJETNIČKOJ ORGANIZACIJI

KAZALIŠTE PLANET ART

Vlaška 70A, 10000 Zagreb

Adresa elektroničke pošte: planetart@planet-art.hr.

Info telefon: + 385 91 10 07 967

Internet trgovina otvorena je za narudžbe od 0-24, a sva pitanja vezana uz internet kupovinu možete slati na e-mail adresu ulaznice@planet-art.hr.

Poslovni subjekt upisan je u Registar umjetničkih organizacija.
Registarski broj: UO-92/1 / OIB: 53046704438

Poslovni račun otvoren je u Zagrebačkoj banci d.d.
IBAN: HR8923600001101413204

Umjetnička organizacija nije u sustavu PDV-a.