Zaštita privatnosti – Planet Art

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU

 

KAZALIŠTE PLANET ART se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici KAZALIŠTA PLANET ART i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

KAZALIŠTE PLANET ART ne snosi odgovornost za eventualnu štetu na računalu nastalu preuzimanjem datoteka s ove internet stranice ili s internetskih stranica do kojih čitatelji dođu putem poveznica s ove internet stranice.

Sve promjene politike privatnosti bit će pravodobno objavljene na ovoj stranici ili učinjene dostupnima korisnicima na neki drugi prikladan način.

OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA – KAKO I ZAŠTO KORISTIMO KOLAČIĆE?